Kol visi saugiai leidžiame laiką namuose, čia persikelia ir kino teatrai. „ŽMONĖS Cinema“ namų kino platforma drauge su interneto bei išmaniosios televizijos partneriu „Cgates“ nuo šiol kviečia žiūrėti filmus ir didžiajame namų ekrane – televizoriuje. Žiūrovams pristatomas specialus paslaugų rinkinys – net dvejus metus „Cgates“  klientai namų kino platformos prenumerata naudosis nemokamai.

„Per kelerius namų kino platformos gyvavimo metus turbūt dažniausiai sulaukdavome klausimų apie tai, kada filmus bus galima žiūrėti ir TV ekrane. Jau turime atsakymą, kad nuo šiandien. Džiaugiamės galėdami „Cgates“ pagalba žiūrovams pasiūlyti daugiau nei kelis šimtus kokybiškų ir kruopščiai atrinktų filmų“, – sako „ŽMONĖS Cinema“ namų kino platformos vadovė Andrė Balžekienė.

„Tai yra geriausia naujiena, kuria tik galime pradėti naujuosius metus. Draugystė su tokio lygio namų kino platforma mums yra labai svarbi ir džiaugsminga. Tai, kad „Cgates“ televizijos klientai bus pirmieji ir vieninteliai galintys tuos filmus žiūrėti dideliame namų ekrane mus motyvuoja dar stipriau tesėti savo pažadą visada rodyti kažką naujo. Tad nė neabejoju, kad kino gerbėjų šiemet laukia ne tik keletas šimtų filmų, tačiau ir išskirtinės premjeros, festivaliai, susitikimai bei dar galybė įvairiausio turinio“, – sako „Cgates“ marketingo vadovė Dovilė Filmanavičiūtė.

„Cgates“ TV paslaugų rinkinį, kuris dvejus metus leis „ŽMONĖS Cinema“ filmus TV ekrane žiūrėti nemokamai, sudaro 80 televizijos kanalų, iš kurių 31 – HD raiškos, taip pat neribotas namų internetas, kurio greitaveika siekia iki 400 Mb/s.

„Cgates“ yra antra pagal dydį fiksuoto interneto ir mokamos televizijos paslaugų teikėja Lietuvoje, turinti daugiau nei 150 000 klientų visoje šalyje. „ŽMONĖS Cinema“ – tai bendras žurnalo „ŽMONĖS“ bei kino teatro „Pasaka“ projektas, priklausantis įmonių grupei „Media bitės“.